Ontspannen en voordelig verhuizen en ontruimen met van de Blaak dienstverlening.

van de Blaak dienstverlening logo

Overige services

Woman in protective gloves cleaning the living room with yellow vacuum cleaner. Copy space. Clean
Contractor removing an old linoleum flooring
Removals business. A man lifting an item of furniture covered in green plastic into a removals van.
Truck carrying cargo for export

Overige services

Naast verhuizen en ontruimen leveren wij ook overige services zoals vloeren / trap bekleding verwijderen, behang verwijderen, woningen bezemschoon en oplever klaar maken, schoonmaakwerkzaamheden en bezorging services.

Met onze ervaring weten we dat deze klussen een tijdrovend en intensief kunnen zijn. Wij zijn ervoor om uw klus zo snel en vakkundig als mogelijk uit te voeren. Onze medewerkers helpen u waar nodig en uw zorgen zullen ontnomen worden.

0 +
Jaren ervaring
0
Aantal opdrachten
0
Aantal klanten
0 %
Klanttevredenheid

onze Services

Wij ontzorgen u met uw verhuizing, ontruiming of overige werkzaamheden.​

Verhuizen

Onze professionele verhuisservice neemt uw verhuizing van begin tot eind uit handen. Wij zijn ervoor om uw verhuizing overzichtelijk en ontspannen te laten verlopen.

Ontruimen

Een woning ontruiming, ontruiming van een bedrijfspand, alleen tapijt en behang verwijderen. Voor ons is geen enkele taak te zwaar. Wij nemen uw uw volledige uitruiming uit handen.

Overige services

Naast verhuizen en ontruimen ontzorgen wij u ook met vloeren/trapbekleding verwijderen, behang verwijderen, schoonmaak werkzaamheden en bezorgingen wij zijn van alle markten thuis.

Vraag nu een gratis offerte aan!

Het ontzorgen van onze klanten is ons belangrijkste doel. U heeft geen omkijken meer naar uw verhuizing, woningontruiming of een van onze andere services. Wij zorgen voor een correcte en snelle afhandeling. Vraag gerust een gratis offerte aan.