Over ons

van de Blaak dienstverlening

Hey! Ik ben Jamie van de Blaak sinds eind 2020 ben ik begonnen met van de Blaak dienstverlening uit liefde voor het ontzorgen van mensen met verhuizen en ontruimen.

Voor deze stap heb gewerkt als ZZP'er voor een erkend gerenommeerd verhuisbedrijf. Hier heb ik al mijn ervaring in het verhuis en ontruim vak opgedaan. De overstap heb ik gemaakt omdat ik meer op maat wil gaan werken en mensen echt wil gaan ontzorgen.

0 +
Jaren ervaring
0
Aantal opdrachten
0
Aantal klanten
0 %
Klanttevredenheid

Onze Services

Wij ontzorgen u met uw verhuizing, ontruiming of overige werkzaamheden.​

Verhuizen

Onze professionele verhuisservice neemt uw verhuizing van begin tot eind uit handen. Wij zijn ervoor om uw verhuizing overzichtelijk en ontspannen te laten verlopen.

Ontruimen

Een woning ontruiming, ontruiming van een bedrijfspand, alleen tapijt en behang verwijderen. Voor ons is geen enkele taak te zwaar. Wij nemen uw uw volledige uitruiming uit handen.

Overige services

Naast verhuizen en ontruimen ontzorgen wij u ook met vloeren/trapbekleding verwijderen, behang verwijderen, schoonmaak werkzaamheden en bezorgingen wij zijn van alle markten thuis.

Vraag nu een gratis offerte aan!

Het ontzorgen van onze klanten is ons belangrijkste doel. U heeft geen omkijken meer naar uw verhuizing, woningontruiming of een van onze andere services. Wij zorgen voor een correcte en snelle afhandeling. Vraag gerust een gratis offerte aan!